Miniprix.ro

sâmbătă, 28 iulie 2012

Principiile dietei

Cea mai clară prezentare a regimului am găsit-o pe site-ul Dieta Dukan Vă puteţi informa de acolo în amănunţime, este foarte detaliat, exemplificat şi foarte uşor de reţinut. Eu am aflat despre acest site de la o amică ce a reuşit să slăbească minunat cu ajutorul acestei diete. După ea, am auzit de alte şi alte femei care au apelat la Dukan şi au reuşit să slăbească şi nu numai atât, să se şi menţină. Asta m-a făcut să încerc şi eu.

Cititi informatiile din site-ul respectiv. Eu voi reda aici doar cele mai importante lucruri de reţinut, care sunt următoarele: (sursa: http://dietadukan.ro/)

- Dieta Dukan iti permite sa mananci absolut oricat doresti. Desi grupele de alimente care pot fi consumate sunt destul de restranse, se pot consuma in cantitati nelimitate.

- se afirmă că Dieta Dukan ofera nu numai o modalitate de a pierde kilogramele ci si de a impiedica punerea greutatii la loc pentru tot restul vietii, in conditiile in care în cazul majorităţii dietelor apare invariabil efectul yo-yo.

-  Dieta Dukan este compusa din patru etape succesive, fiecare la fel de importanta care trebuie umate cu exactitate absoluta: atac (doar proteine), croazieră (proteine şi legume), consolidare (proteine, legume, fructe şi o serie de alimente introduse treptat, pana atunci interzise) şi stabilizare definitivă.

- Stabilizarea se bazeaza pe trei masuri simple dar indispensabile şi anume:
  1. O zi pe saptamana, joia, va fi pentru tot restul vietii o zi de atac. Adica in acea zi veti manca doar proteine exact ca si in perioada de atac;
  2. Abandonearea ascensoarelor in favoarea mersului pe scari;
  3. 3 linguri de tarate de ovaz pe zi

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Miniprix.ro