marți, 21 august 2012

Îngheţată sandwich Dukan - atac şi croazieră

Un desert simplu şi gustos (fiindcă oricum altceva nu avem voie :)))))

  • 3 ouă 
  • o lingură şi jumătate de tărâţe de ovăz (dacă suntem la atac) sau două linguri (dacă suntem la croazieră)
  • o jumătate de praf de copt
  • esenţă de rom şi vanilie sau orice altceva preferaţi
  • îndulcitor ştevie

Se pun toate la blender sau se bat cu mixerul. Între timp se încinge tigaia ( una cu capac etanş) dupa ce a fost unsă cu puţin ulei de parafină şi se toarnă compoziţia acolo. După ce se rumeneşte pe o parte se întoarce pe partea cealaltă. Când e gata o tăiem pe mijloc şi se pune pe o farfurie şi se lasă puţin la răcorit până pregătim umplutura - adică brânză proaspătă îndulcită şi aromată cu esenţe după gust.

Se unge o jumătate din aluat cu crema astfel preparată, se pune cealaltă jumătate peste şi se lasă o oră la frigider. Dacă nu, se poate consuma ca atare.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu