Pentru perisoare:
- 1/2 carne tocata vita sau pui, cum doriti
- un ou
- o lingura tarate ovaz (ca sa nu iasa tari precum ghiulelele :) )
- sare, piper
Se pune apa in cratita, se pune la fiert zarzavatul tocat (eu am pus ceapa, ardei, un morcov, pastranac, telina, dovlecel, fasole verde, puteti pune ce doriti voi din cele permise)
Dupa ce dă in clocot se pun perisoarele, dupa ce aproape au fiert se pune si o rosie - doua date pe razatoare, se mai lasa sa clocoteasca pana fierb perisoarele bine (carnea de vita fierbe putin mai greu).
Se aduaga bors si leustean dupa gust si la ultimele clocote se toarna in oala doua oua batuta. Se mai fierbe pana se incheaga ouale si gata.
- 1/2 carne tocata vita sau pui, cum doriti
- un ou
- o lingura tarate ovaz (ca sa nu iasa tari precum ghiulelele :) )
- sare, piper
Se pune apa in cratita, se pune la fiert zarzavatul tocat (eu am pus ceapa, ardei, un morcov, pastranac, telina, dovlecel, fasole verde, puteti pune ce doriti voi din cele permise)
Dupa ce dă in clocot se pun perisoarele, dupa ce aproape au fiert se pune si o rosie - doua date pe razatoare, se mai lasa sa clocoteasca pana fierb perisoarele bine (carnea de vita fierbe putin mai greu).
Se aduaga bors si leustean dupa gust si la ultimele clocote se toarna in oala doua oua batuta. Se mai fierbe pana se incheaga ouale si gata.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu