Să mai spun că îmi plac budincile? Ar fi a nu ştiu câta oară. Azi mi-am făcut o cremă de "zahăr ars".
Se aprinde cuptorul şi se setează la 180 grade.
Ouăle se bat bine cu un praf de sare, îndulcitorul şi esenţa. Se toarnă deasupra laptele rece de la frigider şi se mai bate un minut. Se toarnă compoziţia în forme yena sau de silicon şi se bagă la cuptor. Eu am pus într-o singură formă de chec.
Este gata când se rumeneşte deasupra. Se consumă rece.
Asa arata la cuptor, ea se mai lasă după ce o scoateţi.
- 3 ouă
- jumătate de litru de lapte cu 0,1% grăsime
- îndulcitor, esenţă rom, vanilie
- un praf sare
Se aprinde cuptorul şi se setează la 180 grade.
Ouăle se bat bine cu un praf de sare, îndulcitorul şi esenţa. Se toarnă deasupra laptele rece de la frigider şi se mai bate un minut. Se toarnă compoziţia în forme yena sau de silicon şi se bagă la cuptor. Eu am pus într-o singură formă de chec.
Este gata când se rumeneşte deasupra. Se consumă rece.
Asa arata la cuptor, ea se mai lasă după ce o scoateţi.
7 comentarii:
cat ai lasat la cuptor?
ms
Pana se rumeneste deasupra :)
Cat indulcitor ai pus?Ms
Mereu pun indulcitor dupa gust. Bag un deget in compozitie si gust :))
In faza de atac nu pot sa mananc crema de zahar ars
buna,ce indulcitor ai folosit?
Trimiteți un comentariu