Pana in momentul de fata este felul meu preferat de mancare Dukan de care chiar nu ma plictisesc. E foarte comod de servit si la birou, ce mai, un deliciu.
Eu o fac intr-o tava mai inalta de 35 cm lungime, daca aveti tava mai mica, potriviti ingredientele ca sa fie pe masura.
Avem nevoie de:
-1 kg carne tocata de pui (eu cumpar doi piepti si rog fata de la magazin sa mi-i toace) se pune intr-o cratita cu putina apa si se "caleste" acolo cu sare si piper pana se aduna carnea. Se da la racit timp in care incingem cuptorul la 180 de grade si preparam blatul.
Blatul:
- 4 linguri de tarate de ovaz
- 2 oua intregi
- 2 galbenusuri
- o jumatate de praf de copt
- doua linguri de branza proaspata 0,1% grasime
Se mixeaza toate, se toarna in tava acoperita cu hartie de copt si se baga la cuptor.
In timp ce se coace blatul (pana se incheaga compozitia si nu mai curge), amestecam carnea cu o jumatate de litru de lapte cu 0,1% grasime (merge inlocuit cu iaurt sau lapte batut 0,1%), 3 oua, 3 linguri de branza cu 0,1% grasime si optional o lingura de amidon, punem sare daca mai e nevoie si apoi turnam compozitia lichida peste foaie si dam din nou la cuptor. Se lasa pana se rumeneste si se taie felii dupa ce s-a racit complet.
Este foarte aspectuoasa si foarte gustoasa.
Eu o fac intr-o tava mai inalta de 35 cm lungime, daca aveti tava mai mica, potriviti ingredientele ca sa fie pe masura.
Avem nevoie de:
-1 kg carne tocata de pui (eu cumpar doi piepti si rog fata de la magazin sa mi-i toace) se pune intr-o cratita cu putina apa si se "caleste" acolo cu sare si piper pana se aduna carnea. Se da la racit timp in care incingem cuptorul la 180 de grade si preparam blatul.
Blatul:
- 4 linguri de tarate de ovaz
- 2 oua intregi
- 2 galbenusuri
- o jumatate de praf de copt
- doua linguri de branza proaspata 0,1% grasime
Se mixeaza toate, se toarna in tava acoperita cu hartie de copt si se baga la cuptor.
In timp ce se coace blatul (pana se incheaga compozitia si nu mai curge), amestecam carnea cu o jumatate de litru de lapte cu 0,1% grasime (merge inlocuit cu iaurt sau lapte batut 0,1%), 3 oua, 3 linguri de branza cu 0,1% grasime si optional o lingura de amidon, punem sare daca mai e nevoie si apoi turnam compozitia lichida peste foaie si dam din nou la cuptor. Se lasa pana se rumeneste si se taie felii dupa ce s-a racit complet.
Este foarte aspectuoasa si foarte gustoasa.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu