Cantitatile sunt variabile, pot fi puse si ochiometric, dar am sa dau repere cat de cat exacte
- trei dovlecei mijlocii curatati de coaja si dati pe razatoarea mare
- trei oua (un ou intreg si doua albusuri)
- 200 g branza proaspata 0% grasime - pe cat posibil branza sa fie mai tare, nu moale
- 2 linguri de tarate de ovaz
- sare, piper se mai poate pune patrunjel, cimbru, ce alte condimente doriti
Se incinge cuptorul la 170 grade. Se formeaza chiftele sau cu mana sau cu ajutorul unei linguri si se pun la copt in tava tapetata cu hartie de copt pana se rumenes. Se pot intoarce de pe o parte pe alta.
- trei dovlecei mijlocii curatati de coaja si dati pe razatoarea mare
- trei oua (un ou intreg si doua albusuri)
- 200 g branza proaspata 0% grasime - pe cat posibil branza sa fie mai tare, nu moale
- 2 linguri de tarate de ovaz
- sare, piper se mai poate pune patrunjel, cimbru, ce alte condimente doriti
Se incinge cuptorul la 170 grade. Se formeaza chiftele sau cu mana sau cu ajutorul unei linguri si se pun la copt in tava tapetata cu hartie de copt pana se rumenes. Se pot intoarce de pe o parte pe alta.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu