vineri, 30 noiembrie 2012

Cremsnit Dukan - croaziera

E foarte simplu de făcut si foarte bun. Eu il fac intr-o tava de silicon tip Chec ca sa va dați seama de dimensiuni. Dar puteți face in orice recipient doriți, cu condiția sa fie silicon sau termorezistent ca sa nu se lipeasca

- 3 oua
- 2 linguri tarate de ovaz
- 3 cani de lapte 0,1
- o jumătate de plic de budinca dr. Oetker
- esenta rom, indulcitor după gust

Se bat toate la mixer.  Se toarna in tava sau in vasul ales. Se pune in cuptorul preincalzit la 200 grade intr-o tava mai mare in care turnat apa. E gata cand se rumeneste deasupra. Nu se scoate din cuptor decât după ce se raceste cuptorul ca sa nu se lase.

Se taie după ce se raceste complet la frigider. Veți avea surpriza sa vedeți ca tratatele au format singure la fundul prajiturii un blat :)

8 comentarii:

  1. 3 cani de lapte insemnand cam cati ml?

    RăspundețiȘtergere
  2. https://www.facebook.com/note.php?note_id=204086336297959 uite de ce budinca nu e buna nici macar in croaziera!

    RăspundețiȘtergere
  3. We see a lot of questions and comments about fat-free puddings. We discussed them at length with Dr. Dukan and the verdict is: Pudding is NOT allowed during the Attack and Cruise Phases. Here's why: even when prepared with fat-free milk, it has entirely too many carbs for even occasional consumption during the first two phases. To demonstrate our point: as the pudding is mosly consumed as a snack we will compare it to the another item that is usually eaten as a snack -Fat-free Greek yogurt. Fat-free  / Sugar-free instant pudding: one serving (4oz) contains 0.5 oz of cabohydrates Fat-fre Greek Yogurt: one serving (4oz) contains 0.03 oz of carbohydrates In other words, the pudding, even the sugar-free, fat-free version contains 16 times more carbohydrates than the Greek yogurt. Puddings are out until Consolidation Phase! 

    RăspundețiȘtergere
  4. Pe mine budinca ma ajuta sa scap de constipatia. O folosesc cam de 2-3 ori pe saptamana si sunt multumita de rezultat. Adica avem voie amidon, iar budinca nu? Ciudat...

    RăspundețiȘtergere
  5. Budinca este amidon. Amidonul e tolerat. Un plic de budinca ar trebui consumat in doua zile. Cine nu vrea sa consume, sa nu o faca :)

    RăspundețiȘtergere
  6. nu imi iese asa cremos...ori imi scade desi il scot din cuptor a doua zi dupa ce se raceste, ori apoi am pus mai multa budinca gen un pachet si 4 cani de lapte....si am pus in tava de chec...insa s-a lasat multa zeama...mi-a iesit bun dar nu si asa consistent..ca si aspect...:( de ceee???

    RăspundețiȘtergere