duminică, 10 februarie 2013

Stabilizare

Sincer nu am mai intrat de ceva timp pe aici si am ramas surprinsa de cate comentarii am avut de moderat :) Fiindca spunea cineva ca e complicat de postat comentarii, am anulat solicitarea cuvintelor de verificare asa incat puteti sa ii dati drumul la discutii :)

Nu m-am asteptat ca blogul acesta sa aiba atata succes. L-am facut in primul rand motivational pentru mine si cand incolo vad ca ajuta pe multi altii, lucru care nu poate decat sa ma bucure. Si chiar sa ma faca sa continui.

Eu practic am terminat si consolidarea. Am intrat in stabilizare, adica revenit la mancatul normal, cu respectarea zilei de joi ca zi numai de proteine. Am ramas la 53 de kilograme, prin urmare chiar da randament dieta daca e tinuta cu seriozitate si sunt respectati toti pasii.

O recomand din inima. Nu am piele care sa atarne, nu am strop de celulita. Bine, nici kilogramele date jos nu au fost enorm de multe, 12 in total. (Acum ca scriu, imi dau seama ca de fapt 12 kg nu sunt totusi chiar de colo...) Analizele mi-au iesit foarte bune.

Mergeti pe mana lui Dukan si nu aveti cum da gres. Singurul minus este ca e posibil sa va cada parul, sa nu va speriati si din cauza asta se recomanda un supliment de vitamine inca de cand incepe dieta. Succes!

5 comentarii:

cris poe spunea...

Felicitari! Sa ne tii la curent si in lunile urmatoare.

Dieta Dukan spunea...

Multumesc, va țin la curent.

Anonim spunea...

avem voie sa mancam in perioada de consolidare muschi de porc fara pic de grasime la gratar?

Dieta Dukan spunea...

Da, in consolidare se poate manca fara probleme carne de porc fara grasime, la gratar, la cuptor, fiert.

Dieta Dukan spunea...

Fiarta, scuze :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...