duminică, 21 aprilie 2013

Mic dejun Dukan - croaziera

Am gasit pe blogul Oanei Camacho o idee de mic dejun Dukan de mi-a lasat gura apa: oua coapte cu sunca in jumatati de ardei gras. 

Pe cat de simplu de preparat, pe atat de gustos si de aspectuos. Potrivit pentru croaziera pentru zilele de proteine plus legume si pentru consolidare. Sau oricand, chiar daca nu tineti Dukan.

Reteta completa cu tot cu poze o gasiti aici. Abia astept sa o incerc si eu, cred ca chiar in seara asta :)

Eu voi lua doi ardei grasi mai marisori si ii voi taia in jumatate pentru 4 oua. Sunca puteti lua de care doriti, doar sa aiba lipidele si glucidele sub 4%. Taiati ardeii in jumatate pe lung, scoateti cotorul si nervurile, taiati şuviţe subţiri de sunca si puneti in ardei, spargeti cate un ou in fiecare ardei, puneti un praf de sare si unul de piper daca va place si dati la cuptorul incalzit in prealabil la 180 grade.

Lasati pana ajung ouale la consistenta preferata apoi serviti.

Mi se pare o idee nespus de ingenioasa.

2 comentarii:

Adeenahh spunea...

Foarte bun!

Dieta Dukan spunea...

;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...