sâmbătă, 20 aprilie 2013

Piure din conopida – croaziera



Personal imi place foarte mult piureul de cartofi insa, desigur, in Dukan in primele doua faze cartoful trebuie cu desavarsire uitat. In incercarea de a diversifica meniul zilelor de proteine + legume, obisnuiam sa imi fac piure din conopida ca garnitura pentru carne.

Rupeam buchetelele unei conopide nu foarte mari, le spalam, bineinteles, si le puneam la fiert, de preferinta la aburi. Dupa ce fierbea bine, o rasturnam intr-un bol unde o pasam cu sare dupa gust, un praf piper, branza 0% cata doriti si lapte cu 0% in functie de cat de subtire sau consistent vreti sa iasa piureul. 

Daca doriti si va place, la sfarsit tocati marunt o ceapa mica si o amestecati cu piureul, ii da o aroma foarte placuta. Se poate pune si patrunjel si / sau marar tocat, dupa preferinta.

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...