Miniprix.ro

vineri, 15 februarie 2013

Kilo-kick

Dupa cum sugereaza si numele, kilo-kick-ul este o lovitura data kilogramelor si are un efect excelent atunci cand greutatea stagneaza, acul cantarului nu mai vrea sa coboare, in ciuda faptului ca tinem dieta asa cum trebuie.

Kilo-kick-ul se prepara astfel:
  • 200 grame branza proaspata degresata
  • o lamaie potrivita, nu mare
  • un albus de ou batut spuma
  • indulcitor dupa gust
Se amesteca toate si se mananca cu lingurita ca pe o crema. Nu uitati indulcitorul fiindca altfel iese groaznic de acru, o cunostinta a uitat de indulcitor si a spus ca nu mai pune gura pe asa ceva.

Atentie! Se mananca seara, la doua ore dupa ultima masa si dupa el nici nu se mai bea nici nu se mai mananca nimic pana dimineata urmatoare, cand veti avea surpriza sa vedeti ca sunteti cu jumatate sau chiar cu un kilogram mai usori la cantar.

Insa din nou atentie, nu consumati mai mult de unul pe saptamana fiindca nu va mai avea efect.

11 comentarii:

Anonim spunea...

Buna
De la lamaie folosim doar zeama sau coaja data pe razatoare?Multumesc

Andra spunea...

Buna
Mi am cumparat si eu in week end cartea de retete de la PIerre Dukan si am vazut ca in mai toate retetele foloseste " zeamil" si nu prea stiu ce inseamna. Ai idee cumva?
Multumesc ptr raspuns.
Felicitai pentru blog..In fiecare dimineata cand ajung la servici intru sa vad ce ai mai postat si ce sa mai gatesc pentru ziua respectiva..Foarte bune dulciurile.Le am incercat pe toate pana acum si au iesit delicioase

Unknown spunea...

De la lamaie se foloseste doar zeama, nu si coaja

Zeamilul este de fapt banalul amidon de porumb. Eu folosesc de la dr Oetker, se gaseste la cutie.

Si multumesc pt aprecieri :)

Anonim spunea...

Buna,
Nu stiu exact unde ajunge mesajul asta.. Este primul blog pe care ma inscriu si nu am nici cea mai mica idee cum functioneaza.
In fine, comentariul meu nu e direct legat de reteta propusa ci, mai degraba as avea 2-3 intrebari.
1. Mezelurile din faza de atac ... indiferent cat de Fit ar fi, de pui, curcan sau vitel, toate au un pic de grasime ;
2. La fel si lactatele .. ma refer in special de branza; cea pe care am gasit-o eu are 3,9% grasime;
3. Pestele .. am facut a 2-a zi peste somon (proaspat) la tigaie fara sa adaug nici un pic de ulei. Cu toate astea, cum somonul este un peste mai gras, s-a cam "prajit" in propriul ulei;

Apa am consumat minerala(medium, adica mai putin carbogazoasa).

Continui asa sau tre' sa schimb alimentele ? Multumesc :)

GKI spunea...

Bună, Daniela. Îmi permit să-ți dau eu câteva răspunsuri:
1. Se găsește șuncă DeLight de la Campofrio de pui și din piept de curcan, e foarte bună și chiar...light.
2. Brânză este cu 0,2%, de la Delaco, la cutie de 250 grame.
3. Pește- ton în suc propriu, la conservă, e foarte bun.

Unknown spunea...

Mezelurile nu tb sa depaseasca 4% grasime. Pana si pieptul de pui are putina grasime, carne cu 0% grasime nu exista.

In ultimul timp gasesti pe piata foarte multe tipuri de branza degresata, chiar foarte multe, cu 0,1 sau 0,2 % grasime. Trebuie sa fii atenta la inceput. Cand am inceput dieta nu vedeam nimic. Acum numai produsele degresate le vad :)

Pestele e safe, indiferent de care e, Dukan spune ca pana si cel mai gras peste tot are grasime mai putina decat oricare carne.

Apa minerala poti consuma fara probleme dc nu te baloneaza.

Spor la slabit!

Anonim spunea...

Felicitari pentru informatiile oferite! Una dintre cele mai bune diete incercate de mine este dieta dukan - am reusit sa slabesc 4 kg in mai putin de o luna. Si partea frumoasa este ca dupa acea luna m-am mentinut pentru urmatoarele luni!

Violeta spunea...

Ajutooooooooor!! Mai am 10 zile in etapa asta si am 58 kg,ar fi trebuit sa ajung la 53 kg si am tinut dieta cu sfintenie,nu am gresit cu absolut nimic..nu stiu ce sa fac..ar trebui sa continui cu aceasta etapa pana ajung la 53? am inceput dieta dukan pe 29 august 2013 si totul a mers bine paana acum,ce ma faaaaac?am avut un ritm de 1/1,oare trebuie sa tin 5/5?nu imi este greu,dar pe site-ul dukan scria ca este foarte eficient ritmul de 1/1...am pornitul calatoria aceasta cu 72 kg,dar imi doresc enorm sa ajung la 53.ajutati-ma va roooog,sunt foarte panicataa si speriata

Anonim spunea...

ritmul de 5/5 da rezultate mult mai rapid, chiar daca este mai greu. In plus nu uita de sport care este sfant. Nu mersul pe jos cum se recomanda in ideea ca poate este greu sa mergi la sala sau nu ai timp, ci efort facut macar 1 ora sa creasca pulsul si sa transpiri. Vei vedea diferenta si iti va placea corpul tonifiat cu forme frumoase in locul celui mai slab (ca doar este la regim si ai ceva rezultate) pe care mai tremura totusi carnea.

Unknown spunea...

info utile

Unknown spunea...

atacul meu a fost -3 kg in 10 zile
ar putea fi de vina Ciclul.M ?
merci

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Miniprix.ro