Miniprix.ro

duminică, 14 octombrie 2012

54,5

Consemnez: 54.5 kg in dimineata asta, trebuie sa intru la consolidare dar mi-e friiiiicaaaa :))))) La 1 noiembrie, am zis!

3 comentarii:

Anonim spunea...

Salut, de la 1 octombrie sunt si eu la Dieta Dukan, am tinut 5 zile Atac si de atunci sunt 1-1 la Croaziera. Am inaltime 1.55 si am inceput cu 51 kg. Azi am ajuns la 46.6 kg... si eu am zis ca tin etapa II pana la 1 noiembrie, dar nu stiu. Vroiam sa slabesc pana la 46 de kg, dar cu frica de ingrasare in etapa III, ma gandeam sa stau pana la 45 kg. Oricum iti multumesc pentru retete, cateva am si incercat si sunt foarte bune. Urmeaza sa mai incerc :) Eu stiam ca nu e voie cu afumaturi, asa ca nu am mancat pieptul ala de pui, desi stiu ca e foarte bun. Ma bucur ca ai reusit sa slabesti si mancand acel gustos piept. Si oua cam cate mananci pe saptamana? Ca multe retete sunt cu oua multe...le-as face si eu ca arata tare bine dar in carte scrie sa nu prea abuzezi de ele. In rest, eu iti doresc mult succes in continuare si la cat mai multe retete !

Unknown spunea...

Buna, scuze ca am vazut atat de tarziu comentariul tau. Nu am avut probleme de la pieptul de pui dar nu am auzit ca ar fi probleme de la afumatura. Cat despre oua, intr-adevar restrictia este mai ales pentru cei care au probleme cu colesterolul, eu recunosc ca am mancat oua multe. Incearca sa limitezi galbeusurile, albusurile pot fi consumate nelimitat. Mult succes in continuare!

Unknown spunea...

Buna. Pana la urma este ok daca mananc telemea de vaca light? Scrie pe ea " telemea din lapte de vaca pasteurizat semidegresat" alt fel de branza in afara de light nu am gasit. Multumesc frumos

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Miniprix.ro