Miniprix.ro

luni, 11 februarie 2013

Despre produse degresate

Spuneam aici cat de greu mi-a fost sa gasesc la inceputul dietei branza degresata. În ultimul timp, însă, am gasit branza degresata peste tot, cred ca datorita cererii crescute s-a diversificat si oferta. 
 
La Kaufland are sigur, la fel si la Cora, Carrefour si Auchan, la servire asistata sau la raft, dar si in alte magazine. In Constanta exista supermarketurile Finest unde se gaseste branza degresata vrac chiar de doua feluri.
 
Branza degresata ambalata are acum si Raraul, Covalact. Exquisa este o branza ambalata degresata foarte fina si buna, ca o crema, minunata pentru deserturi. Delaco ramane in continuare una dintre preferatele mele. Exista la Lidl chiar si branza topita light, insa nu as recomanda-o totusi decat in consolidare.

E foarte interesant faptul că acum parca peste tot vad produse degresate, înainte nici nu ştiam că exista :) Daca la începutul dietei te poţi simţi cam pierdut şi ai impresia că nu ştii încotro să o apuci, cu timpul te obişnuieşti, îţi intră în reflex şi îţi dai seama cât de bogată e de fapt gama produselor degresate.
 

9 comentarii:

Unknown spunea...

Unde ai vazut tu Finest? Imi spune ceva, dar acum nu-mi amintesc!

Unknown spunea...

Tomis 2 si Capitol

Anonim spunea...

branza topita fitness de la hochland sau cascaval feliat tot fitness sunt recomandate in croaziera?

Unknown spunea...

Nu, din pacate acestea sunt ok numai in consolidare

Gabriella Ichim spunea...

Buna seara!
Felicitari,atat pentru minunatul blog,cat si pentru faptul ca ti ai atins "tinta"...acest blog este la fel de motivational si pentru noi,cum a dost si pt tine!Am
inceput aceasta dieta citind blogul tau:))...a fost clickul de care aveam nevoie,si pentru asta dorec sa ti mai multesc o data:)))...asadar am inceput de la 68 kg,pe 22.01.2013...am ajuns pe 14 febr la 65..iar conform graficului..ar trebui sa ajung la 59 kg.Vroiam sa te intreb,e adevarat ca dupa ce atingi pragul stabilit in graficul respectiv,nu mai poti slabi foarte usor?Adica in cazul meu..la 31 ani, 1.70 m, as vrea 57 kg..nu 59.care este parerea ta?Sper ca nu te am deranjat cu commentul meu,si scuze t eventualele greseli,lipsa virgule etc..dar scriu de pe telefon si mi e mai greu:d..
Ps:asteptam noi postari;)...iar retete sunt minunate,am incercat cam tot,iar tiramisul dukan..este super delicioa!!!
o seara minunata,
Gabriela

Unknown spunea...

Gabriela, nici nu stii cat ma bucur atunci cand aflu ca dieta a dat roade! Sa stii ca mereu, cu cat ai mai putin de dat jos cu atat mai greu merge treaba. Dar de mers merge. Si in cazul meu dr dukan spunea ca ar tb sa ma opresc undeva la 55 de kg cu toate acestea am ajuns la 53. E drept ca ultimele 2 kg le-am dat foarte greu dar le-am dat. Voi posta reteta unui kilo-kick care sa te ajute sa scapi de perioada de stagnare dar nu ai voie sa iti faci decat unul pe sapt. Mult succes in continuare

Gabriella Ichim spunea...

Multumesc mult pentru raspuns!!!Mi ai facut o mare bucurie raspunzandu mi atat de repede!o sa incerc reteta kilo kicks ului:))...dar mai astept un picut!!!Esti super scumpa!!!multumesc multumesc multumesc!!!!!

Unknown spunea...

Cu placere, oricand!

Grigoboc spunea...

Sunt atât de bucuroasă că te-am găsit acum,când m-am hotărât să declar război kilogramelor.O sa am o luptă luungă cu ele dar găsind reţetele tale presimt că o sa îmi fie mai usor..De la 53 kg ,în mai puţin de un an,din cauza tiroidei,am ajuns la 68.Si se vad bine kg astea,la 1,58 m cât am eu..Sper că îţi dai seama prin ce coşmar trec.Dar îmi propun ca până în octombrie să ajung sub 60.Voinţă am,sper doar să vad rezultate cât mai repede ca să mă pot automotiva.Te pup si felicitări pentru blog!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Miniprix.ro