sâmbătă, 4 august 2012

Mâncărică Dukan de fasole verde - croazieră

Un piept mare de pui dezosat se taie bucatele.

Se pune intr-o cratiţă împreună cu o jumătate de pahar cu apă, sare, piper. Se fierbe inabusit in suc propriu.

Se adauga o ceapa tocata, un ardei tocat (eu am pus kapia roşu pentru culoare) se mai adauga putina apa si se fierbe inabusit sa se patrunda carnea.

Se adauga fasolea pastai (eu am folosit congelata) si se fierbe si ea impreuna cu celelalte, tot inabusit.

Cand sunt aproape gata, se dau doua rosii pe razătoarea mare şi se mai lasă la fiert până scade apa. La ultimele clocote se pune mărar şi/sau pătrunjel verde sau uscat şi e gata.

Mâncărica se poate consuma şi caldă şi rece, fiind la fel de bună.

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...