Miniprix.ro

duminică, 23 septembrie 2012

Ciorba radauteana Dukan - atac

Cum țin croaziera 5 zile proteine - 5 zile proteine plus legume, in perioada de proteine pure sunt mereu in căutare de idei de hrana :). Azi m-am gândit sa îmi fac o supa si cum optiunile de supa nu sunt prea multe din cauza ca nu am liber la legume, ciorba radauteana mi s-a părut cea mai buna soluție.

Avem nevoie de:

- un piept mare de pui, fără oase si piele
- o ceapa mică
- trei-patru cătei de usturoi
- un iaurt mic cu 0% grăsime
- doua oua întregi
- puțin otet sau bors
- sare, piper, boia dulce, leustean tocat

Se fierbe pieptul de pui intr-un litru si jumătate de apa împreuna cu ceapa toată, sare, piper, boia. Când e bine bine fiert se taie bucatele. Se pune înapoi in oala unde se mai lăsa la fiert după ce se pune si otet sau bors după gust.

Între timp se bat ouăle cu iaurtul si cu cateii de usturoi pisati, se toarna peste carne, se amesteca bine, se mai lasa 5 minute la fiert, se adaugă leustean tocat si gata.

Ciorba radauteana se poate face si pentru croaziera si atunci, fireste, se pune si zarzavat.

12 comentarii:

Anonim spunea...

Fantastica idee! La fel si eu, in zilele PP ma tot gandesc ce sa mai gatesc pentru cina si ce sa pun cu mine la birou... Curios ca 5 zile PV trec super repede si 5 zile PP sunt NESFARSIITEE!!! Dar ciorba aceasta pare a fi o idee grozava! O sa o probez in cateva zile! Am luat notite si pentru galusca cu rom, pare a fi exact pe gustul meu si acum investighez in profunditate blugul tau pentru ca sunt atatea retete minunate!!! Multumesc! Georgina F.

Unknown spunea...

Cu placere, ma bucur daca ti-a fost de folos!

Anonim spunea...

Acum am terminat ciorba. E super buna. Multumesc pt reteta.

Unknown spunea...

Cu mare drag, ma bucur ca ti-a placut!

Anonim spunea...

am si eu o întrebare: sunt la croaziera . Am voie sa beau Coca cola zero oricât?? Sau sunt restricții?

Unknown spunea...

Cat te tine ficatul :) In principiu ai voie oricat, nu afecteaza dieta, insa ai totusi grija fiindca se stie ca nu prea e sanatoasa

Anonim spunea...

Multumesc! Am ținut 3 Zile atac si nu am slăbit aproape deloc(jum de kg) si sunt la croaziera de 8 zile( țin 5 zile p si 5 p+l) si nu observ mari diferente. Ce trebuie sa fac?

Unknown spunea...

Ati facut ceva gresit. Nu am auzit sa nu dea rezultate. Sau aveti f putine kg de dat jos si atunci merge f greu

Anonim spunea...

Avem voie iaurt dietetic
in atac?

Unknown spunea...

Avem voie ciorbe cu carne(perisoare,radauteana) in care au fiert cateva legume daca ulterior le scot din produsul final?
Ma refer aici la atac si/sau PP.
Eu sunt la ziua 6 de atac.
Am dat jos 3,15 kg,cel mai mult in primele doua zile.
Desi nu trisez .
Si desi consun tarate am probleme..
Deci..ciorbe?
Pt ca o vou tine 10 zile si e din ce mai greu,mulțumesc

Anonymous spunea...

Fostul meu iubit m-a părăsit în urmă cu 7 săptămâni, după ce am încercat TOTUL să-mi restabilesc relația și am fost dezamăgit. Nimeni nu a rezolvat, O săptămână mai târziu am văzut site-ul Dr. Ilekhojie și după ce l-am contactat pe Dr. Ilelhojie pentru ajutor, totul se schimbă automat, tristețea mea a devenit bucurie, zâmbetul mi-a fost peste tot, totul s-a întâmplat foarte repede și rezultatul a fost eficient. Dr. Ilekhojie este NUMAI războiul de vrăjitoare cu care am avut succes, prietenul meu m-a sunat și mi-a spus că vrea să ne întoarcem și să vrea, de asemenea, să ne căsătorim cu mine. s-a întors la mine rugându-mă să-l accept înapoi și acest lucru s-a întâmplat Datorită ajutorului Dr. Ilekhojie. Sunt atât de fericit încât mi-am revenit iubitul. Contactați acum Dr. Ilekhojie pentru o vrajă urgentă și rapidă de dragoste pentru a vă câștiga relația.

Iată contactul său
Sunați / WhatsApp: +2348147400259
E-mail: gethelp05@gmail.com

Anonymous spunea...

Vreau doar ca întreaga lume să afle despre această cască de vrăjire pe care am întâlnit-o cu ceva timp în urmă, nu pot spune tot ce a făcut pentru mine. soția mea m-a părăsit în urmă cu 3 ani, cu copiii mei am navigat pe net când am întâlnit mărturia acestui minunat bărbat online am decis să o încerc și soția mea este din nou la mine acum și suntem fericiți căsătoriți din nou pentru că este prea mult să scriu tot ce pot spune este mulțumesc foarte mult sunt foarte fericit. și m-a asigurat că face multă vraja inclusiv

Vraja dragostei
Vraja de putere
Vraja de succes
Vraja bolii
Vraja de sarcină
Vraja de căsătorie
Vraja de slujbă
Vraja de protecție
Câștigă instanța de judecată
Vraja de noroc etc.

  aveți nevoie de ajutorul său, MARE Dr. Ilekhojie contactați-l pe această adresă de e-mail (gethelp05@gmail.com) sau adăugați-l pe whatapp +2348147400259 și discutați problema cu el. Este un om bun și îi voi fi veșnic recunoscător. Mulțumiri.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Miniprix.ro