Miniprix.ro

duminică, 5 august 2012

A doua zi croaziera

De ieri stau sa ma gandesc daca sa alternez in croaziera 5 zile de proteine / 5 zile proteine plus legume sau 1 zi P / 1 zi P+L. Pana la urma, citind si pe site, m-am convins ca cel mai bine e pentru mine sa merg pe alternarea de 1 zi cu 1 zi, fiind totusi cea mai usor de tinut pe termen mai lung.

Cu toate ca pe site scrie ca e posibil ca la inceputul croazierei cantarul sa stagneze sau chiar sa se urce putin, ca urmare a aportului de apa adus de legume, vad ca dimineata cantarul imi arata tot 62 de kg ceea ce nu e de natura decat sa ma incante si sa imi dea forte proaspete.

Prin urmare azi va fi zi de proteine pure. Voi manca iar piept de pui la gratar si imi voi face o pizza Dukan:

Mai am si inghetata cu branza proaspata de data trecuta, data viitoare imi voi face cu esenta de rom.

2 comentarii:

Ana - Maria spunea...

ia ca m-am debusolat :P dupa ce tin cele 10 zile de atac urmeaza a 11-a zi (de croaziera) in care mananc tot doar proteine, fara legume? daca vreau croaziera de 5 zile inseamna ca am primele 15 zile consecutive doar proteine si abia dupa 5 de legume? am inteles dupa, urmeaza 5 cu 5, doar trecerea de la atac la croaziera m-a ametit un pic...

Unknown spunea...

Nu, dupa cele 10 zile de atac incepi 5 zile cu proteine plus legume, apoi 5 zile numai proteine, iar 5 zile proteine + legume. Mult succes!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Miniprix.ro