Miniprix.ro

duminică, 5 august 2012

Ciuperci umplute - croazieră

Mâine va fi din nou zi de proteine plus legume. Voi mânca tocăniţă cu fasole verde din care mi-a rămas de sâmbătă şi în plus de-atât îmi voi face câteva ciuperci umplute.

Am luat din Kaufland o casoletă cu ciuperci mai mari, din acelea pentru grătar. Le-am scos picioruşul şi spălat bine apoi le-am lăsat puţin la scurs câtă vreme am pregătit eu umplutura.

Într-un castron am pus codiţele ciupercilor tocate, pieptul de la un pui rotisat de asemenea tocat mărunt, puţin pătrunjel verde, sare, piper, două linguri zdravene de brânză proaspătă cu 0% grăsimi, un ou întreg şi albuşul de la un al doilea ou. Am amestecat ca la compoziţia de chiftele şi după ce s-a omogenizat am umplut ciupercile cu o linguriţă şi le-am copt in tigaia adezivă cu capac (fără adaos de grăsime, bineînţeles) Am pus numai puţină apă ca să se înnăbuşe bine, apoi s-au copt, după ce a scăzut apa.

Se pot mânca atât calde, cât şi reci şi ies o nebunie.

Nu îmi vine să cred ce inventivă sunt...

3 comentarii:

feather spunea...

Mie nu imi vine sa cred ca nu ai un miliard de comentarii. Blogul asta mi se pare cel mai util pe care l-am vazut despre Dukan. Probabil e si de la modul asta complicat de a da comentarii...

Unknown spunea...

Gata, am dat liber comentariilor :) Multumesc pt aprecieri!

Anonim spunea...

Delicioasa reteta! Am adaugat si suc de rosii pe deasupra. Bun, bun...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Miniprix.ro